Orientalsk Teppestudio leverer også tepper direkte til bedriftskunder og samarbeider med konsulenter og arkitekter under prosjekter.

Håndknyttede tepper kan være en viktig faktor for en bedrift til å vise særegenhet og signatur i interiøret. Ved å velge håndknyttede tepper, gir bedriften et tydelig signal på at de står for kvalitet og er miljøbevisst. Ved å velge bærekraftige produkter som er håndlaget, i naturmaterialer, som er mer varig, er håndknyttede tepper i ull et godt og naturlig valg. Under kan du se noen av våre leveranser:


Hotel Brosundet er et designet hotell midt i sjarmerende Ålesund. De har skapt hotellet omkring tanken på å verdsette historien, med blikket vendt mot fremtiden. Ytterveggene til hotellet faller rett ned i Brosundet, det er dette som er den egentlige bykjernen i Ålesund. Med havet rett utenfor hotelldøren er det kort vei til fjordene og Sunnmørsalpene. (2 bilder er hentet fra hotellets hjemmeside)..


Storfjord Hotel er et idyllisk boutique hotell i Skodje kommune utenfor Ålesund, med god utsikt til Sunnmørsalpene. I lokalene ligger det flere kelimtepper. Blant annet vakre rosekelimer som passer godt inn i det sjarmerende og landlige hotellet. (Bildene er hentet fra hotellets hjemmeside).

Hotell Molde Fjordstuer ligger idyllisk plassert på bryggekanten i Molde sentrum. Her møtes du av et serviceinnstilt vertskap og en avslappet atmosfære. De 60 rommene er lyse og trivelige. De fleste har veranda og utsikt mot Romsdalsfjorden og Moldepanoramaet. Molde Fjordstuer er et fullservicehotell med møterom, selskapslokaler, restaurant og event-scene. Vårt andre oppdrag på hotellet med Fine Khurjeen tepper på rom og i flere av hotellets mange fasiliteter.


Nyvågar Rorbuhotell ligger idyllisk til ved Lofothavet, på det historisk viktige området Storvågan. Her har vi komfortable og romslige rorbuer og en restaurant i væreierstil. Lyse møterom med store vinduer gir fri utsikt til den storslåtte naturen utenfor. Vi serverer fantastisk mat der alt er hjemmelaget og basert på de fineste lokale råvarer. Så har vi badestamper, badstue, et legendarisk Akevittloft og ladestasjon for Tesla og elbiler.


Valldal Fjordhotell ligger i turistruten mellom to av Norges mest kjente turistmål; Geiranger og Trollstigen, midt i sentrum av Valldal. Hotellet ligger helt i enden av Valldøla, med fantastisk utsikt over Norddalsfjorden og Syltefjellet, der vi kan se merket av “ormen” i fjellet. I sagnet ble ormen slengt opp i fjellet etter kamp av Olav den Hellige i slaget i år 1029.(Bildene er hentet fra hotellets hjemmeside).


Sagafjord Hotel er et 200 år gammelt norsk fjordhotell som i dag er flott restaurert til høy standard. Vi har levert flotte Patchwork tepper til loungen og felles arealer.


Håholmen Havstuer på Hustavika består av 25 bygninger, fordelt på hovedbygning, møterom, hotellrom, kro, restaurant og museum. Her ferdes gjestene mellom bygningene akkurat som i gamledagers levende værsamfunn. Å få oppleve kystkulturen og naturen på denne måten er overveldende. Hotellet har 100 senger fordelt på 49 rom, og førsteklasses møte- og kurs-fasiliteter. Vi har hatt gleden av å få levere håndknyttede klassiske tepper til de helt unike rommene. Dette bør oppleves.


Sparebank1 Nordvest flyttet inn i nye lokaler i Korsegata 4B, februar 2015. I resepsjonen deres ved inngangen, ligger et Blue Mosque Patchwork-teppe i blå/grå-toner. En lekker liten detalj sammen med det stilrene og moderne interiøret i lokalene.

Sparebank1

Farstad Shipping ASA er et anerkjent selskap innen drift av offshore serviceskip- og tonnasje. Deres avdeling i Ålesund er lokalisert på St. Olavs Plass, og rommer for øyeblikket flere vakre skatter fra vårt sortiment. På møterommet ligger et stort, og nydelig, Nain-teppe i tett og god knutekvalitet. De har også frisket opp kantineområdet med flere lekre og tradisjonsrike løpere.Hotell Molde Fjordstuer ligger like ved bryggekanten i rosenes by, med panoramautsikt mot Romsdalsfjorden. I hotellets resepsjon ligger det et nydelig Bidjar-teppe på hele 2 x 3 meter.


Hustadvika Gjestegård ligger i havgapet, mellom Kristiansund og Molde, i Fræna kommune. Gjestegården består av mange hytter, hvor det nå ligger flere tradisjonsrike persiske tepper.


Henningsvær Bryggehotell ligger idyllisk plassert i havgapet, i et nydelig lite fiskevær i Lofoten. Som i Hustavika har også rommene her fått sitt eget preg med ulike tepper i vakre og tradisjonsrike mønster.


Rem Offshore er et rederi med hovedkontor i Fosnavåg, som har spesialisert seg på offshore tjenester innen oljeservice.


Boatlabs AS er et konsulentselskap med høy kompetanse innen maritime og offshore aktiviteter med hovedkontor i Ulsteinvik.


Giske Group Company AS er et investerings- og eiendomsselskap med hovedkontor i Ålesund.


Romsdalsmuseet i Molde. Ved restaureringen av Chateauet leverte vi flere klassiske tepper som passet godt til dette flotte, herskapelige bygget.

Bildet er hentet fra hjemmesiden.