Nye smykker til hjemmet

Vi har nå fått inn et nytt parti flotte smykker til hjemmet. De nye Rose-Kelim og Sharbabak teppene er meget sjeldene og er virkelig perler av gamle tradisjoner og mønster. De persiske Vintage Patchwork teppene kombinerer  gjenbruk med det mere moderne uttrykket i farger og design. Ta en nærmere titt på de flotte teppene nedenfor og la deg inspirere!

Rose-Kelim

Det har endelig lykkes oss å få inn et nytt parti med sjeldene og fine Rose-Kelim tepper fra Moldova. Teppene er i duse fargekombinasjoner og er å finne i flere størrelser, i alt fra løpere til små tepper. Ser vi på norsk husflid og bunadstradisjon kan vi se likhet med våre tradisjoner og rose-kelim teppene. Teppene er flat vevde i 100% håndspunnet ull. For mere inspirasjon se her.

Persiske håndknyttede Sharbabak

Vi har håndpukket et nytt parti med meget flotte Sharbabak tepper i mellom-store og små størrelser. Sharbakab teppene har nydelige fargekombinasjoner og har sjeldene mønstrer med en fettrik ull. Se flere av disse unike teppene her.

Persisk Vintage Patchwork 

De nye persiske Vintage Patchwork teppene vi har fått i butikken er i den gode fargekombinasjonen multinatural. Denne gangen har det lykkes oss å få tak i runde tepper også. I tillegg har vi fått inn et stort parti med tyrkiske Patchwork tepper til fantastisk gode priser. Se mere av våre håndknyttede patchwork tepper her.

Lignende poster