|

Beni Kelimtepper i ren ull

Vi har fått inn et parti med virkelig flotte kelimtepper i ren ull i tradisjonsrik marokkansk berber design. Beni kelim teppene er i naturlige lys beige til jordfarget brun og gir en varm og lun følelse til rommet. Strukturen i veven viser den fyldige ulltråden og det gode håndverket i hvert teppe.

  • Hvorfor velge tepper i ull?

Varmeregulerende og isolerende.

Ull er en aktiv fiber som reagerer på temperaturendringer. Ullen kan absorbere mye fuktighet uten at det oppleves som fuktig eller mister fasong,
Om vinteren fanger fiberen tørr luft og gir varme, mens om sommeren trekker fiberen ut overflødig varme og fuktighet fra omgivelsene, og hjelper dermed til å bevare en kjøligere temperatur.

Smussavvisende

På grunn av lanolinen i ullen er ullen beskyttet, absorberes ikke søl og smuss så lett og er lett å tørke av.  Dette gjør at gulvtepper i ull også kan brukes der det er mye bruk og tråkk.

Ull er Brannhemmende og biologisk nedbrytbart

Det kreves ekstremt høye temperaturer for at ull skal brenne.  Ull smelter heller ikke, slik som syntetiske fibere kan. Ull er et råstoff som lages på en helt naturlig og bærekraftig måte, den er resirkulerbart og gir ikke avfall under produksjon. Ull er 100% biologisk nedbrytbart og produseres med minimal miljøpåvirkning.

Se teppene i NettButikken

Vi har lagt teppene ut i Nettbutikken til gode priser nå under tilbudskampanjen. Bildene på nettbutikken gir ikke teppene den riktige farge og varme. Derfor har vi lagt ut teppene i dagslys, for å vise de fine nyansene og de riktige fargene. Se under. Du kan handle teppene her: Nettbutikk

Lignende poster